top of page

CONTACT

Om een afspraak te maken kunt u mij mailen via het onderstaande contactformulier, ook voor lezingen, workshops, presentaties en cursussen. Eventueel kunt u mij ook bellen op het nummer 0630616511. Mijn mailadres is martienhermes@kpnmail.nl.

 

Vermeld het onderwerp, de kwestie of de thema’s waar uw speciale interesse naar uitgaat en waar u specifiek aandacht aan wilt besteden in het consult. Vergeet ook niet aan te geven van welk pakket u gebruik wilt maken en uw geboorte datum, plek en exacte tijd te noemen. Vaak is het zo dat mensen hun geboortetijd denken te weten, maar dat na raadplegen van 1. Je ouders, 2. Het trouwboekje van je ouders, 3. Een geboortetegeltje of geboortekaartje, 4. Geboorte akte, het toch anders blijkt te zijn. Het gebruiken van de juiste geboortetijd is cruciaal voor een goede duiding! 

Wanneer u geïnteresseerd bent in een vraaghoroscoop is het verstandig mij te bellen, op deze manier kan ik u het beste helpen. In het belang van de juiste timing van de vraaghoroscoop is het verstandig als u blijft proberen mij persoonlijk aan de lijn te krijgen en te woord te staan. Het inspreken van de voicemail is niet nodig. 

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page