Mijn mans zoon, en voor mijn gevoel ook mijn zoon, is afgelopen jaar onder trieste omstandigheden overleden. Wij hadden hem 10 jaar niet meer gezien. Wij hebben Martien gevraagd of hij via een geboortehoroscoop mogelijk licht kon laten schijnen over hoe zijn relatie met ons was, waarom hij ons niet meer wilde of kon zien en hoe hij tot zijn levenskeuzes gekomen is.

Na het zorgvuldige en uitgebreide verhaal van Martien( waarvan we een mp4 kregen), gebaseerd op een powerpoint met huizen en planeten, vielen puzzelstukjes in elkaar hoe onze zoon intern gestreden heeft en niet kon winnen van de interne krachten waarmee hij op deze wereld kwam. Ook als hij de scheiding niet meegemaakt zou hebben, wat hem mogelijk in de basis gekwetst heeft, dan was er gezien de constellatie van planeten iets anders in zijn leven gebeurd waardoor hij zich teruggetrokken had. Terugtrekken, emotioneel en naar sommigen ook fysiek, ter bescherming, was voor hem een noodzaak waar hij niet anders mee om kon gaan. De hulpbronnen die er ook weldegelijk waren heeft hij niet kunnen of willen benutten. Het is heel verdrietig maar ook een te respecteren feit.

Uiteindelijk hebben we nu meer rust. Wat hiernaast voor mijzelf een enorme impact heeft is nu veel bewuster, hoe we "getekend" op aarde komen.... de blauwdruk is door de horoscoop heel zichtbaar/ tastbaar en daarnaast, daarmee speelt wat je meekrijgt, ervaart en hoe je er zelf mee omgaat. Als gevolg hiervan is onze zoekende dochter ook naar Martien geweest. Zij kon bij leven haar vragen stellen en lijkt nu meer aanvaarding te hebben wat in het verleden gebeurd is en ze heeft richting voor de toekomst. Ik ben Martien erg dankbaar en zeer geïnteresseerd in wat de astrologie ons nog meer te bieden heeft. Ik ben zijn boek aan het lezen en we wachten de ontwikkelingen bij onze dochter af.

Aurinda Nieuwland

Ik vond het een hele waardevolle ontmoeting. Het heeft mij verrijkt, nieuwsgierig gemaakt naar de astrologie en verbaasd over de zaken die naar voren kwamen. Het heeft mij inzicht in mezelf gegeven en de interpersoonlijke-  en intrapersoonlijke processen die zich afspelen en afgespeeld hebben in mijn leven. Ook heeft het mij richting en betekenis gegeven om om te gaan met de huidige situatie. Daarnaast heeft het mij besef gegeven van het samen gaan van determinerende factoren (wat ik meegekregen heb, mijn natuur en de stand van de planeten), de mogelijkheden die je ook meegekregen hebt samen met hoe je er mee omgaat. Ik vond het indrukwekkend dat de rol van een saturnus return zo duidelijk naar voren kwam en dit mij helpt om betekenis te geven aan het verleden en het heden. Maar bovenal heeft het mij hoop en richting gegeven voor de toekomst en mij ondersteunt in mijn visie over mezelf, relatie tot anderen en wat ik de wereld te bieden heb (werk). Ik heb in een breder perspectief zicht gekregen op mijn valkuilen en mogelijkheden. 

Dankjewel voor jouw zorgvuldigheid, parate analyses, antwoorden op de vele vragen en het fijne, open gesprek waarin ik jou ook een klein beetje heb mogen leren kennen. 

Amrah van Til

Please reload

© 2018 by Hermes. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon