Ik kom al 20 jaar voor een jaarprognose bij Martien. Mijn beroep is coach en ik help ondernemers met hun persoonlijke groei en het verruimen van hun bewustzijn. Martien vormt met zijn deskundigheid in astrologie daarop een mooie aanvulling. Jarenlang heb ik mijn coachees een uitgebreide sessie met Martien cadeau geven. Zijn kennis over klassieke astrologie is groot en altijd spot on, kan ik je zeggen. Dus het heeft mij de ondersteuning gegeven die ik zocht. Vaak was het een bevestiging, maar het gaf me ook inzichten in waar ik mij het beste op kon focussen. Martien heeft met zijn scherpe analyse en zachte manier van consult geven een mooie combi gevonden: je gaat met zeer duidelijke inzichten weer naar huis. Eenmaal thuisgekomen vind je in je mailbox nogmaals de astrologische sessie: digitaal, volledig en met uitleg, zodat je het op je gemak nogmaals tot je kan nemen. Want één ding is zeker, je hebt tijd nodig om al zijn informatie tot je laten komen. Ik gun iedereen een consult met Martien. Lieve Martien, nogmaals bedankt voor al die mooie inzichten die je de afgelopen jaren hebt gegeven.

- Sylvia

 

Sinds een paar jaar volg ik de cursus klassieke astrologie bij Martien, de trajecten prologos en epignosis en misschien is het eens tijd om mijn mening daaromtrent met jullie te delen. Deze studie betekent een enorme meerwaarde. Terugkeren naar de Roots van de Westerse Astrologie, de vele ‘meer’ mogelijkheden die jou de kans bieden naar de kern te gaan of de essentie van de horoscoop. Je moet je wel open stellen om bepaalde, reeds verworven, kennis los te laten en dat kan het gevoel geven efkes de pedalen kwijt te zijn. Maar als je je eenmaal gaat verdiepen in de aangeboden materie krijg je nieuwe inzichten, een realistischer beeld van wat het leven voor jou en je dierbaren eigenlijk betekent. De online cursus is een ideale manier om je weg daarin te vinden, met persoonlijke begeleiding, op je eigen tempo de lessen mogen verwerken, opdrachten om je opgedane kennis te toetsen. En mooi meegenomen is dat je geen fileleed hebt op weg naar een cursuslocatie, vooral als je van ver moet komen zoals ik.

Indien je de video's bekijkt over het Lot en de methode van Aphesis, dan zie je dat de aangeboden tools een verrijking zijn voor de duiding. En niet te vergeten de voldoening is groot als je eenmaal die weg van de klassieke astrologie opgaat.

 

- Leentje